Sopu (SO)

Sopu-työ auttaa kunniaan liittyvissä kriiseissä ja konfliktitilanteissa.

Oletko seurustellut salassa ja pelkäät loukanneesi perheesi kunniaa?

Haluatko erota puolisostasi, mutta perheesi ei hyväksy sitä?

Vietätkö aikaa paikoissa, joihin sinua on kielletty menemästä? Pelkäätkö perheesi reaktiota, jos he saavat tietää asiasta?

Pukeudutko eri tavalla kuin perheesi tahtoo? Joudutko salaamaan puolia itsestäsi?

Oletko joutunut juorujen kohteeksi yhteisössäsi?

Tunnetko vetoa samaan sukupuoleen? Pelkäätkö, mitä tapahtuu, jos perheesi saa tietää?

Tuntuuko, että omat tulevaisuuden toiveesi ovat täysin erilaiset kuin vanhempiesi? Aiheuttaako tämä jatkuvasti riitoja perheessänne?

Salaisuuksia voi olla raskas kantaa yksin. Tule juttelemaan Sopu-työntekijän kanssa.

Voit ottaa Sopu-työntekijään yhteyttä numerosta +358 50 470 0490 tai sähköpostilla sopu@loistosetlementti.fi. Vastaamme yhteydenottoihin toimistotyöaikoihin. Ole yhteydessä hätäkeskukseen numerossa 112 jos sinulla on hätätilanne, pelkäät väkivaltaa tai että sinut pakotetaan matkustamaan kotimaahasi.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin omalla nimelläsi tai nimettömästi puhelimella, sähköpostitse, Whatsapissa, Facebookissa tai Instagramissa). Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja palvelumme ovat maksuttomia. Emme koskaan ota yhteyttä uhkaajiisi, konfliktin osapuoliin tai viranomaisiin ilman sinun lupaasi.

Tarjoamme tulkkausta asiakkaillemme. Lisätietoa tulkkauksesta täältä: (näihin hyperlinkit kielisivuille)

Tulkkauksen järjestäminen / Arranging interpretation (linkki englannin kieliseen sivuun) / Diyaarinta tarjumaadda (linkki somalin kieliseen) / att arrangera tolkning (linkki ruotsin kieliseen) / ترتيب الترجمة

Ammattilainen! Epäiletkö asiakkaasi kohtaavan kunniaan liittyvää väkivaltaa. Ota meihin yhteyttä asiakasohjauksen ja konsultaatio- tai koulutuspyynnöissä. Lisätietoa täältä (linkki ”Ammattilaisille”.)

Haluan taas elää. Olin masentunut ja jo luovuttamassa mutta Sopun apu antoi minulle toivoa ja elämänilon takaisin” (Palaute Sopun asiakkaalta)

 

 

 

Ajankohtaista

Sopu-työ lomalla 25.12.2023-2.1.2024

Sopu-työ lomailee 25.12-2.1. Voit tavoittaa meidät toimistonumerostamme 010 50 88 830 tai sähköpostista sopu@loistosetlementti.fi...

Sopun joulujuhla 14.12. on peruttu

Joudumme valitettavasti perumaan Sopun joulujuhlan 14.12. julkisen liikenteen lakon vuoksi. Olemme pahoillamme yhteisen juhlan perumisesta...