Mitä jos olen loukannut perheeni kunniaa?

Jasmin

Jasmin

Mä en saa tavata kavereita enkä saa harrastaa mitään!

Hei, mun nimi on Jasmin ja mä oon asunut täällä Suomessa siitä asti kun olin 6 vuotias. Ny mä oon 14 vuotias ja haluaisin harrastaa jotain liikuntaa tai pelata koripalloa mutta mun vanhemmat ei suostu. Mun pitäis kuulemma tulla suoraan koulusta kotiin ja vain opiskella ja tehdä kotityöt. Mä en saa myös tavata kavereita ja käydä esim. leffassa. Isän mielestä mä oon huono tyttö jos mä liikun ulkona tai pelaan jotain tai harrastan jotain. Jos joku meidän yhteisöstä näkee mut mun kunnia menee . Mä tuun hulluksi!..

Oletko salaseurustellut? Käynyt paikoissa, joissa sinua on kielletty käymästä? Pukeutunut perheen tahdon vastaisesti? Joutunut juorujen kohteeksi? Tunnetko vetoa samaan sukupuoleen?

Sinusta saattaa tuntua, että olet loukannut perheesi kunniaa. Vanhempasi voivat olla pettyneitä sinuun. Sinun voi olla vaikea puhua vanhemmillesi omista ajatuksistasi ja toiveistasi, jos ne ovat hyvin erilaisia kuin vanhempiesi. Saatat pelätä, että vanhempasi rankaisevat sinua. Tällaisia salaisuuksia ei ole hyvä kantaa yksin, vaan niistä pitää puhua luotettavalle aikuiselle.

Autamme sinua selvittämään tilanteesi!

Ota yhteyttä!

Poistu sivustolta hakukoneeseen