Seurustelu

Leyla

Leyla
Mä seurustelen salaa mun vanhemmilta. Jos ne sais tietää mulle kävis huonosti!
Mä oon seurustellut jo melkein vuoden salaa mun vanhemmilta. Mun kulttuurissa tytöt ei saa seurustella ennen avioliittoa ollenkaan. naimisiinkin saa mennä vain oman maalaisen kanssa. Mun poikaystävä on suomalainen ja me tapaillaan salaa. Mutta eilen eräs meidän yhteisön mies näki mut kauppakeskuksessa mun poikaystävän kanssa ja se katto tosi pahasti mua. Mä oon ihan varma, että mun iskä suuttuu tosi pahasti mulle enkä uskalla mennä kotiin. Mitä mä voisin tehdä?!

Saatat ihastua tai rakastua ihmiseen, jota perheesi ei hyväksy. Ota yhteyttä jos vanhemmat vaatia/painostaa sinua lopettamaan suhteen tai he haluavat etsiä sinulle heille mieluisan puolison. Ota meihin yhteyttä myös, silloin kun vanhemmat rajoittavat liikkumistasi, uhkailevat lähettää sinut kotimaahan naimisiin tai muuten uhkailevat sinua tai seurustelukumppaniasi.

Jos sinuun tai seurustelukumppanisi uhkailu jatkuu, voit ottaa yhteyttä poliisiin. Lisätietoa seurusteluun liittyvistä asoista saat tästä.

Jos haluat jutella seurusteluun liittyvistä asioista tai tukea tilanteeseesi, ota yhteyttä koulukuraattoriin, sosiaalityöntekijään tai meihin.

Poistu sivustolta hakukoneeseen